Samenwerking tussen Elkander en WegWijzer

/, Invis, Sociale kaart, Wegwijzer/Samenwerking tussen Elkander en WegWijzer
foto van medewerkers van Elkander en Wegwijzer op het VNG-congres.

Vanaf dit jaar (2018) werkt Elkander samen met WegWijzer, de informatiediensten van de bibliotheken. De bibliotheek is een knooppunt voor de realisatie van maatschappelijke doelen. Daarvoor werkt de bibliotheek samen met maatschappelijke organisaties. WegWijzer ondersteunt deze maatschappelijke rol van de bibliotheek.

WegWijzer is er voor de ontsluiting en vindbaarheid van digitale informatie over alle maatschappelijke activiteiten en organisaties binnen gemeenten. WegWijzer maakt daarvoor gebruik van de digitale sociale kaart van de bibliotheken, G!DS.

Elkander en WegWijzer gaan binnen het WegWijzer-platform samenwerken. Ook de digitale sociale kaart Invis, een product van Elkander, gaat deel uitmaken van het WegWijzer-platform. De twee digitale sociale kaarten, G!DS en Invis, gaan dus nauwer samenwerken. De komende maanden wordt de vorm verder uitgewerkt.

Wij kijken uit naar de nieuwe kansen die deze samenwerking ons biedt!