Vacatures bij Elkander en App Software

//Vacatures bij Elkander en App Software
systeembeheerder in actie

Elkander en App groeien! We zoeken daarom twee nieuwe systeembeheerders die ons kunnen helpen om onze infrastructuur verder te optimaliseren. Omdat we voldoen aan de normen van ISO 27001:2017 stellen we hoge eisen aan de betrouwbaarheid van onze servers, software en processen. In deze functie draag je eraan bij dat data bij ons in goede handen zijn. Belangrijk werk dus!

Je komt werken bij ons op kantoor in Ruinen en kan worden ingezet voor zowel klanten van Elkander als van App Software.

Vacature Junior allround systeembeheerder

Als allround systeembeheerder zorg jij dat klanten altijd kunnen vertrouwen op de slimme software-meets-hardware-oplossingen van App. Je houdt onder meer ticketingportals, narrowcasting-schermen, pinterminals en Office-365-pakketten optimaal draaiend. Dit doe je vanaf ons kantoor in brinkdorp Ruinen of op locatie. Je krijgt hierbij alle vrijheid om zelf creatieve oplossingen te bedenken.

Vacature Linux Systeembeheerder / DevOps

Als Linux systeembeheerder / DevOps zorg je voor veilige en betrouwbare systemen, waarin je collega’s lekker kunnen werken én waar gebruikers blij van worden. Zo werk jij mee aan software waar o.a. bibliotheken, zwembaden en gemeentes altijd op kunnen vertrouwen. Je krijgt van ons alle vrijheid om jezelf full stack op complexe infrastructuur te storten en die verder te optimaliseren.

Lijkt een van deze vacatures je wel wat? Check de volledige vacature en neem contact met ons op! Je kunt je cv sturen naar vacature@appsoftware.nl of even langskomen voor een kop koffie (Brink 7, Ruinen).