Vacature bij Elkander en App Software

/
/
/
/
Vacature bij Elkander en App Software
Een medewerker is aan het programmeren achter 2 beeldschermen

Elkander en App groeien! We zoeken daarom een nieuwe senior Java developer, die kan bijdragen aan de doorontwikkeling van uiteenlopende maatwerkapplicaties en nieuwe applicaties vanaf nul op kan bouwen.

Senior Java developer met brede verantwoordelijkheid

Als senior Java developer bouw jij software waar onder meer bibliotheken, gemeenten, sportaccommodaties, winkels en restaurants dag in dag uit hun voordeel mee doen. Je krijgt van ons alle vrijheid om je creativiteit te gebruiken tijdens meerdere stappen in het ontwikkelproces. Bij ons is je verantwoordelijkheid namelijk nooit beperkt tot één onderdeel van de software. Je krijgt daarnaast de kans om mee te werken aan slimme software-meets-hardware-oplossingen. Onder andere narrowcastingschermen, sporthalpoortjes en horecakassa’s kunnen dankzij jouw inspanningen optimaal worden aangestuurd.

 

Je komt werken bij ons op kantoor in Ruinen, op een pittoreske locatie met terras voor de deur en supermarkt, warme bakker en ijssalon om de hoek. Je krijgt flexibiliteit bij het indelen van je uren en thuiswerken is mogelijk.

Lijkt deze vacature je wel wat? Check de volledige vacature en neem contact met ons op! Je kunt je cv sturen naar vacature@appsoftware.nl of even langskomen voor een kop koffie (Brink 7, Ruinen).