Elkander vlekkeloos door transitie-audit ISO

/, Informatieveiligheid/Elkander vlekkeloos door transitie-audit ISO
Feestelijke cupcakes

Uw data is bij ons in veilige handen! Nu de ISO-norm voor informatiebeveiliging is herzien, is ook ons Information Security Management System aangepast door onze security officer.

De werkwijze van Elkander op het gebied van informatiebeveiliging wordt sinds 2020 jaarlijks getoetst aan de hand van de norm ISO 27001:2017. Recent is deze internationale standaard weer grondig herzien en vervangen door een nieuwe versie (ISO 27001:2022). Om te controleren of ons ISMS goed is aangepast volgens deze eisen kregen wij bezoek van een transitie-auditor. Zijn bevindingen waren zeer positief. We gaan de reguliere audit, later dit jaar, dan ook met het volste vertrouwen tegemoet.