Menu

Samen kan alles! Onze partners.

App software

Elkander is bestuurlijk verbonden aan App software,  leverancier van het Bart CMS en Appguard.

Bibliotheken

Naast levering van diverse CJG en Wmo loketten aan bibliotheken zijn alle cultuur– en cultuureducatie websites die we maken  gebaseerd op G!DS, de  sociale kaart van de bibliotheken.

Buro Reng

Het ontwerp van onze huisstijl, de vormgeving en het campagne materiaal voor Jalp is ontwikkeld samen met Buro Reng.

Buuv

BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen zonder dat er iets tegenover staat. Er is een standaard koppeling in Jalp met Buuv.

MensCentraal

De Burgermodule van MensCentraal is een online portaal dat professionals en burgers digitaal aan elkaar verbindt. In de burgermodule is een koppeling met Jalp gemaakt.

NLvoorelkaar

NLvoorelkaar biedt een gebruiksvriendelijk platform waar mensen met een hulpvraag eenvoudig zelf de hulp kunnen vinden die ze nodig hebben. Hulpvragen en hulpaanbod uit NLvoorelkaar worden volledig geïntegreerd met Jalp.

Stichting Opvoeden.nl

Voor het digitale CJG werken wij samen met de Stichting Opvoeden.nl, de leverancier van de landelijke CJG-informatiebank.

Stimulansz

Om in Jalp’s sociale loket de inwoners van de gemeente te kunnen helpen bij vragen over werk, inkomen en participatie wordt in samenwerking met Stimulansz  gewerkt aan een module Werk en Inkomen. Daarnaast gebruiken we de Thesaurus Zorg en Welzijn in INVIS en Jalp.

WeHelpen

WeHelpen.nl is een marktplaats met slimme functies voor het vinden en verbinden, organiseren en plannen van hulp. Gevuld met gerichte informatie aan hulpverleners en hulpbehoevenden. Ook kun je er een agenda bijhouden rondom een patiënt en binnen de groep helpers een logboek bijhouden. Advertenties uit We Helpen worden volledig geïntegreerd met Jalp.

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn