Invis-organisaties: let op verdachte e-mails

/
/
/
/
Invis-organisaties: let op verdachte e-mails

Een belangrijke waarschuwing voor organisaties die meedoen aan onze sociale kaart Invis: de afgelopen periode zijn er bij Elkander signalen binnengekomen dat er een bedrijf actief is dat probeert tegen hoge bedragen vermeldingen te verkopen op een digitale zorggids. Het gaat om een vermelding op zorgadressen.nl. De kosten van deze vermelding kunnen oplopen tot 250 euro per maand of meer.

 

Ontvangt uw organisatie een e-mail met daarin het verzoek om te betalen voor een vermelding op een gemeentegids, zorggids of sociale kaart? Dan heeft dit niets te maken met de vermelding van uw organisatie op de digitale sociale kaart Invis.

Invis: meedoen is en blijft gratis

Deelname aan Invis is en blijft gratis. De gemeente is opdrachtgever van Elkander en financiert de sociale kaart. Meer over hoe het allemaal werkt, leest u bij Invis voor organisaties.

Maak melding van verdachte e-mails

Krijgt u een verdachte e-mail, dan raden wij aan hier een melding van te maken bij de landelijke Fraudehelpdesk. Daarnaast waarderen wij het als u ons ook op de hoogte brengt van het verdachte bericht. De Invis Servicedesk is bereikbaar via telefoonnummer 050 211 0950 en via e-mail: service@elkander.nl.