Contact

/
Contact

Adres

Brink 7
7963 AA Ruinen

Telefoon

050 211 0950

Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een nieuwe website of de sociale kaart voor uw gemeente of regio. Elkander luistert graag naar uw vragen en wensen. We vertellen u graag meer aan de hand van een offerte of presentatie op maat. Neem contact op via bovenstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Bent u al klant bij Elkander? Dan is uw accountmanager uw aanspreekpunt. Daarnaast kunt u terecht bij onze Helpdesk voor ondersteuning bij het gebruik van ons cms. De Helpdesk is elke werkdag bereikbaar via telefoonnummer 050 211 18 00.

Elkander BV | KvK: 62071947 | BTW: NL.8546.30.995.B01

Contactformulier

UW AANSPREEKPUNT

Accountmanager & Salesmanager

Onze accountmanager en salesexpert. Is veel op pad om bij klanten onze producten toe te lichten en te implementeren. Heeft bijna 2 decennia ervaring in sales en accountmanagement. Zet klantgerichtheid en klantvriendelijkheid steevast voorop. In haar communicatie is ze open en eerlijk. Wil altijd consistente resultaten leveren en houdt ervan om duurzame relaties op te bouwen met opdrachtgevers.

Accountmanager

Toegewijd en ervaren accountmanager. Zorgt ervoor dat elke implementatie soepel verloopt en staat klaar bij vragen van gemeenten en organisaties. Als privacy officer aanspreekpunt voor vragen over privacy en gegevensbescherming. Loodst Elkander ongeschonden door strenge ISO 27001 audits.

Accountmanager

Accountmanager en projectleider. Is bij Elkander verantwoordelijk voor diverse implementatieprojecten en hét aanspreekpunt voor gemeenten en organisaties. Heeft communicatie gestudeerd en vindt vooral plezier in klantcontacten en het dragen van veel verantwoordelijkheid.