Nieuws

/Nieuws
Feestelijke cupcakes

Elkander vlekkeloos door transitie-audit ISO

Elkander voldoet aan de nieuwste ISO-norm voor informatiebeveiliging: ISO 27001:2022. Hét bewijs dat data van klanten, partners en medewerkers bij ons in vertrouwde handen is.

Vacature bij Elkander en App Software

Elkander en App groeien! We zoeken daarom een nieuwe senior Java developer die gemeenten, bibliotheken en bedrijven graag aan hun droomapplicatie helpt. Solliciteer meteen!

contentbeheerders van Elkander aan het werk

Veel meer dan contentbeheer

Ook moeite om een website up-to-date te houden? Zelda Meerdink legt uit hoe de gemeente Uithoorn ‘de beheerkwestie’ oploste met hulp van Elkander. “Het ontzorgt zo veel!”

Een rechterhand bedient een muis die bij een toetenbord en monitor in de buurt ligt

Invis-organisaties: let op verdachte e-mails

Er is een bedrijf actief dat probeert tegen hoge bedragen vermeldingen te verkopen op een digitale zorggids. Dit heeft niets te maken met uw vermelding op de sociale kaart Invis. Meedoen aan Invis blijft gratis.

Siervuurwerkshow tegen donkere hemel

Hij is binnen: het ISO-certificaat!

Elkander heeft ‘m binnen: het ISO-certificaat (inclusief BIO)! ISO 27001:2017 is de wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. Hét bewijs dat data van klanten, partners en medewerkers bij ons in veilige handen zijn.

Luchtfoto van het pand aan de brink

We zijn verhuisd

Deze maand is het kantoor van Elkander verhuisd. Ons nieuwe adres is: Brink 7, 7963 AA in Ruinen. We delen ons kantoor met de collega’s van App Software. Daarnaast blijft er een klein Elkander-kantoor aanwezig in Groningen.

Tekening van het coronavirus (een bolletje met stekels)

De sociale kaart inzetten in de coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus heeft voor iedereen grote gevolgen. Elkander helpt inwoners bij het vinden van betrouwbare informatie en hulp. Met laagdrempelige informatieve teksten, het laatste nieuws en een digitale sociale kaart met honderden coronahulp-initiatieven.

Info voor iedereen: het informatiepunt

Elkander ontwikkelt voor de Koninklijke Bibliotheek een digitaal informatiepunt voor laaggeletterden: de eerste pilot-website in Dordrecht is inmiddels live. De website is er voor iedereen die vragen heeft over Nederlands leren, de digitale overheid, werk, studie, administratie, opvoeden en gezondheid.