Citymarketing via de sociale kaart

/
/
/
/
Citymarketing via de sociale kaart

Het Drentse brinkdorp Ruinen is een uitgebreid digitaal dorpsplatform rijker. Ruinen.nl is sinds 22 juni live met een inwonersgids, ondernemersplatform en toeristenportaal. Het is de eerste citymarketingwebsite op basis van de sociale kaart.

Elkander heeft dit digitale platform gemaakt in samenwerking met Stichting Promotie Ruinen, Dorpsbelangen Ruinen en Ondernemend Ruinen. Ook Stichting Welzijn De Wolden en gemeente De Wolden hebben bijgedragen aan de totstandkoming.

Ideeën voor een zomerse wandeling opdoen, een goede fietsenmaker vinden en het lokale activiteitenaanbod bekijken op de interactieve kaart: het kan allemaal op Ruinen.nl.

Citymarketing via de sociale kaart

Een digitale dorpsgids, gemeentegids of cityguide biedt een podium voor alles wat er in uw regio te doen is op het gebied van toerisme, sociaal-culturele activiteiten en bedrijvigheid. Zo bereikt u met een citymarketing-platform inwoners, ondernemers én toeristen met relevante lokale informatie, in de vorm van interactieve kaarten, agenda’s, nieuwsfeeds en organisatie-overzichten.

Meer weten?

Heeft u een goed gevulde sociale kaart? Dan zetten wij die eenvoudig voor u om in succesvolle citybranding. Meer weten over wat er allemaal kan? Neem contact met ons op!


Of lees meer over ons aanbod voor citymarketing.