Citymarketing

/Citymarketing

ZET UW DORP OF STAD OP DE KAART

Het citymarketing-platform van Elkander is een digitale gids waarmee u uw stad of dorp in de schijnwerpers zet. De site biedt een podium voor alles wat er in uw regio te doen is op het gebied van toerisme, bedrijvigheid en sociaal-culturele activiteiten. Met nieuws, plattegronden, achtergrondinfo en toegankelijke overzichten van lokale organisaties en evenementen.  Zo raakt iedereen – van binnen en buiten uw regio – snel wegwijs.

De digitale stads- of dorpsgids bestaat uit 3 onderdelen:

Toeristendeel

Inwonersportaal

Ondernemersplatform

De onderdelen vormen samen een compleet platform waarmee u de basis legt voor succesvolle citybranding. Maar u kunt elk onderdeel natuurlijk ook los afnemen. De organisatiegegevens op de site komen uit de sociale kaart Invis. Maar een koppeling met G!DS of een andere sociale kaart kan natuurlijk ook!

Foto van een vrouw met een camera

VOOR TOERISTEN

Trek bezoekers naar uw stad of dorp. Uitjes, accommodatie en culinair aanbod aantrekkelijk gepresenteerd en makkelijk doorzoekbaar.

VOOR ONDERNEMERS

Met een ondernemersplatform versterkt u het netwerk van lokale ondernemers. Door bedrijven te helpen elkaar én het publiek te vinden.

VOOR INWONERS

Buurtvoorzieningen, nieuwtjes en evenementen: breng de lokale samenleving in kaart op het inwonersportaal.

DE VOORDELEN VAN EEN CITYMARKETING-PLATFORM

Foto van een vrouw of meisje in een winkelstraat.
SUCCESVOLLE CITYBRANDING
Uw stad of dorp in de digitale schijnwerpers

Van wandelpad tot winkelhart en van welzijnsclub tot wellnesscentrum: bezoekers vinden het online via de gebruiksvriendelijke plattegrond. De citymarketing-website heeft daarnaast een overzichtelijke agenda met afbeeldingen. Zo ziet iedereen snel wat er deze week te doen is. Het platform is uit te breiden met informatie over de geschiedenis van uw stad of streek.

VERBINDINGEN LEGGEN
Vergroot de leefbaarheid in uw stad of gemeente

Soms weet nog niet elke inwoner wat er te doen is in het buurthuis. Of het lokale feestcomité zoekt een springkussenverhuurder. Via de sociale kaart is de juiste informatie zo te vinden. Een digitale stads- of dorpsgids helpt bij het leggen van verbindingen tussen inwoners, lokale verenigingen en ondernemers. Zo vergroot u de leefbaarheid van uw stad of gemeente.

Foto van drie vrouwen in gesprek in de buitenlucht
Foto van mountainbikes die zijn gestald bij een terras
EENVOUDIG IN BEHEER
Een up-to-date platform zonder rompslomp

Elkander maakt het u zo makkelijk mogelijk om uw platform up-to-date te houden. Nieuws en achtergrondinformatie beheert u eenvoudig vanuit de gebruiksvriendelijke beheeromgeving Bij Elkander. De organisaties in de sociale kaart voegen zelf hun diensten en activiteiten toe en krijgen een herinnering als het tijd is om de informatie te controleren.

STERK DESIGN
Een ontwerp op maat voor uw citymarketing-platform

Het Citymarketing-platform van Elkander heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en is volledig responsive. Heeft u al een huisstijl voor uw bestaande citymarketing-campagnes? Elkander kan hier moeiteloos bij aansluiten met een maatwerkdesign.

Foto van designers die een ontwerp maken.

VOORBEELDEN

WAT KLANTEN ZEGGEN

UW GEMEENTE ONLINE PROMOTEN?