We zijn verhuisd

/
/
/
/
We zijn verhuisd
Luchtfoto van de kantoorlocatie in Ruinen

Deze maand is het kantoor van Elkander verhuisd naar Ruinen. Ons nieuwe adres is:

 

Elkander BV
Brink 7
7963 AA Ruinen

 

Telefonisch zijn we nog steeds bereikbaar op hetzelfde nummer: 050 211 0950.

 

In Ruinen delen we nu de kantoorruimte met onze collega´s van App Software. Als zusterbedrijven onder dezelfde directie werken we intensief met elkaar samen. Veel Elkander-collega’s zetten hun kennis en kunde al in voor projecten van App Software. Andersom is App Software de afgelopen jaren voortvarend bezig geweest om de technische infra van Elkander te vernieuwen en verbeteren.

 

Een logische stap dus om bij elkaar in te trekken!* Zo kunnen we in de toekomst nog nauwer en efficiënter samenwerken aan mooie websites voor onze klanten.

 

Elkander houdt nog een klein kantoor aan in Groningen, op onze oude locatie aan De Mudden 18. Op deze locatie op de Zernikecampus treffen de medewerkers die in Groningen wonen elkaar voor overleg en samenwerking. Tevens dragen zij de zorg voor de vele planten die niet mee naar Ruinen mochten.

 

De afdelingen content & plant management en research & development zijn hier doorgaans enkele dagen in de week te vinden. Ook zullen de leden van het Elkander-belteam af en toe nog vanuit Groningen werken.*

 

We begroeten je graag een keer in ons nieuwe kantoor!

 

*door corona werken ook wij momenteel grotendeels vanuit huis.