Meedoen in Bronckhorst: vacaturebank

/
/
Meedoen in Bronckhorst: vacaturebank

Project Details

Type website:

Klant:

Meedoen in Bronckhorst

Tags:

Omschrijving

Meedoen in Bronckhorst is een Jalp-website met een nieuwe twist. Er is namelijk een digitale vacaturebank voor vrijwilligers ingebouwd. Hiervoor wordt slim gebruik gemaakt van de sociale kaart Invis.

Organisaties die meedoen aan de digitale sociale kaart van de gemeente Bronckhorst, kunnen via Invis zowel hun diensten, activiteiten als actuele vrijwilligersvacatures invoeren. Alle openstaande vacatures worden verzameld en overzichtelijk gepresenteerd op de Vacatures-pagina. Via deze digitale vacaturebank voor vrijwilligers is het aanbod gemakkelijk te bekijken, doorzoeken en filteren. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld filteren op soort functie en aantal uren in de week.

Op deze manier maakt Meedoen in Bronckhorst handig gebruik van de mogelijkheden van sociale kaartsysteem Invis. Organisaties houden hun gegevens op één centrale plaats bij voor meerdere doeleinden, wat een hoop tijd bespaart. De sociale kaart is hier echt ingezet als een interactief platform dat organisaties en inwoners met elkaar in contact brengt.

VERGELIJKBARE PROJECTEN

Zoetermeerwijzer

Uitgebreide sociaal domein-website met extra informatie over werk…

Deventerwijzer: wijkpagina’s

Sterk nieuw Jalp-design met veel aandacht voor de…

Samen met Beesel

Sociale kaart-website met een toegankelijk overzicht van diensten…