Over ons

/Over ons

Wij zijn Elkander

Elkander is een klein bedrijf met een slagvaardig team dat verschillende disciplines combineert. Al meer dan 15 jaar maken wij ons sterk voor een goede informatievoorziening in het sociale domein. Wij staan voor betrouwbare weboplossingen, goede content en persoonlijke service. Ons motto: iedereen goed geïnformeerd!

blank Foto van de accountmanagers van Elkander blank Foto van een contentmedewerker van Elkander blank Foto van medewerkers van Elkander aan de lunch blank Foto van medewerkers van Elkander die een presentatie geven blank Foto van servicedeskmedewerkers die aan het bellen zijn. blank Foto van de afdeling techniek die overleg heeft blank Foto van twee helpdeskmedewerkers van Elkander

Elkander verbindt

In het sociaal domein werk je nooit alleen. Wij zijn altijd op zoek naar de verbinding. Onze producten zijn gericht op het toegankelijk maken van informatie voor een breed publiek. Daarvoor werken we veel samen met andere leveranciers en systemen.

15 jaar ervaring

Elkander stond 15 jaar geleden aan de basis van de eerste en meest uitgebreide sociale kaart van Nederland. Onze ervaring met het sociaal domein zetten we in bij de doorontwikkeling van de sociale kaart en onze online loketten.

Persoonlijk contact

Elkander heeft een hecht en veelzijdig team. Content en techniek zijn beide in house. Zo spelen we snel in op uw wensen. Onze accountmanagers komen bij u langs en denken graag mee over de digitale oplossingen die in uw gemeente het verschil maken.

Het team van Elkander

Foto van een ontwikkelaar aan het werk

De ontwikkelaars van Elkander

Team techniek brengt de laatste ontwikkelingen naar uw website (en repareert af en toe een bugje). Voor elke uitdaging op programmeergebied hebben we een specialist. Of het nu gaat om de doorontwikkeling van de sociale kaart, het onderhoud van ons content management systeem of het responsive design van uw website. Dit kunnen we doen dankzij onze samenwerking met App Software in Ruinen, het zusterbedrijf van Elkander. Hun ervaring met allerhande digitale oplossingen voor bibliotheken combineren we met onze eigen kennis van het sociaal domein en de digitale sociale kaart.

De contentspecialisten van Elkander

Elkander is dé contentspecialist binnen het sociaal domein. Onze tekstschrijvers zorgen ervoor dat de website Jalp altijd beschikt over actuele teksten en dat het digitale CJG elke week nieuwtjes brengt. Daarnaast kan een redacteur van Elkander (op verzoek) aan huis komen om u te helpen met de invulling van uw nieuwe website. We gebruiken onze expertise dan om samen met u een website neer te zetten die inhoudelijk goed aansluit op de situatie in uw gemeente.

Foto van contentmedewerkers van Elkander aan het werk
Foto van de accountmanagers van Elkander

De accountmanagers van Elkander

Onze accountmanagers bereizen vanuit onze thuisbases in Groningen en Drenthe het hele land om klanten te adviseren over de implementatie, het onderhoud en de doorontwikkeling van hun website. Ze komen graag bij u langs voor een persoonlijke intake of om even bij te praten over de laatste ontwikkelingen in uw gemeente. Dankzij hun brede ervaring weten zij gauw een oplossing bij uw vraag. U verrast ons niet snel!

De Helpdesk en Servicedesk van Elkander

De medewerkers van de Helpdesk en Servicedesk weten als geen ander de weg in de systemen van Elkander.

De Servicedesk staat klaar voor alle beheerders in de sociale kaart die tegen vragen of problemen aanlopen. Elke werkdag bieden zij daarbij persoonlijke ondersteuning via e-mail en telefoon. Daarnaast is de opbouw van een nieuwe sociale kaart in goede handen bij de Servicedesk. Zij nemen contact op met nieuwe organisaties en ondersteunen bij het invoeren van informatie.

De Helpdesk is de centrale vraagbaak voor klanten van Elkander. U kunt er terecht met algemene vragen en voor ondersteuning bij het gebruik van ons cms.

Foto van een medewerker achter een bureau

Onze locaties

Bezoek ons in Groningen

Het kantoor van Elkander is gevestigd in Groningen.

Bezoekadres:

Elkander
De Mudden 18
9747 AW Groningen

Telefoon:
050 211 0950

Of in Ruinen

Voor sommige afspraken kunt u ook terecht in Ruinen.

Bezoekadres:

Brink 3 & 7
7963 AA Ruinen

Telefoon:
0522 47 33 33

Leer ons nog beter kennen!

ONZE PARTNERS