IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Digitaal loket en sociale kaart Elkander is dé informatiespecialist in het sociaal domein. Met onze weboplossingen bieden we onze klanten een compleet pakket aan laagdrempelige informatie. Over Elkander IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Een digitaal Wmo-loket of sociaal loket Jalp is de complete website voor het sociaal domein, met laagdrempelige informatie over de Wmo, zorg & ondersteuning, opvoeding, werk en inkomen én een sociale kaart. Meer over Jalp IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Invis: de digitale sociale kaart Deze veelzijdige sociale kaart biedt informatie over organisaties, activiteiten, hulpaanbod en andere voorzieningen in het hele sociale domein. Al het aanbod in uw plaats of regio op een rij. Meer over Invis IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Online informatie over opvoeding Ouders, opvoeders en jeugdprofessionals vinden snel de informatie die ze zoeken in een CJG-website van Elkander met geïntegreerde sociale kaart. Over het online CJG IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Uw stad of dorp in de schijnwerpers Presenteer evenementen, toeristische informatie en lokale bedrijvigheid in uw gemeente op één aantrekkelijk citymarketing-platform van Elkander. Meer over citymarketing IEDEREEN GOED GEÏNFORMEERD! Navigatiehulp voor laaggeletterden De Vraagwijzer is een vraagboom die teksten en organisaties in een Elkander-website met een paar klikken vindbaar maakt. Met herkenbare iconen, korte titels en zonder grote stukken tekst. Meer over de Vraagwijzer

Wat we maken

Webspecialist Elkander bouwt en onderhoudt digitale informatieloketten voor  gemeenten en bibliotheken in Nederland. Wij maken onder andere de website Jalp en de sociale kaart Invis.

Foto van een gezin met kinderen
Jalp

Jalp is een informatieve website voor iedereen die vragen heeft over de wet maatschappelijke ondersteuning, zorg, opvoeden, werk en inkomen.

Foto van een jonge vrouw die de sociale kaart bekijkt op haar telefoon.
Invis

Een sociale kaart is een database met gegevens en aanbod van organisaties. De sociale kaart die wij bouwen en beheren heet Invis.

Een man en een vrouw in een keuken achter verschillende schalen met gerechten
Minimagids

De digitale minimagids biedt een toegankelijk overzicht van organisaties die hulp bieden aan mensen met een laag inkomen.

Over Elkander

Elkander is een klein bedrijf met een slagvaardig en veelzijdig team. Contentspecialisten, ontwikkelaars, supportmedewerkers en accountmanagers werken intensief samen aan betrouwbare weboplossingen, goede content en persoonlijke service.

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij denken graag mee over de beste digitale oplossingen voor uw gemeente. En spelen snel in op uw wensen.

Ons motto: iedereen goed geïnformeerd!

Leer ons kennen
Foto van twee medewerkers van Elkander aan een bureau

Een sociale kaart voor uw gemeente?

Laatste nieuws

OVER HET WERK VAN ELKANDER

ONZE PROJECTEN

Uw inwoners ook wegwijs maken?